MENU

Jos Klomp Metaalbewerking

Jos Klomp Metaalbewerking is een metaalbedrijf dat zich richt op het bouwen, reviseren en onderhouden van constructies en machines. Rondlopen in het pand van Jos Klomp Metaalbewerking is voor een graficus al een feestje voor het oog, alle soorten metaal van roestig ijzer tot schoon rvs, netjes geordend in stellingen. Maar hoe in één beeld zeggen wat Jos Klomp doet? Met behulp van een typografische oplossing gesneden uit metaal is dat gelukt. Opdrachtgever: O-magazine
Read More ›

Identiteit I-fit

In opdracht van I-fit Valburg is er een visuele identiteit ontwikkeld, onder meer uitgewerkt in een flyer. Het beeldmerk en de huisstijl moest stoer, fris en vooral dynamisch zijn. Door het gebruik van de losse vormelementen is er dynamiek in de beeldtaal ontstaan. Deze worden ingezet als aanduiding voor diverse bedrijfsactiviteiten.
Read More ›

Koen Turk

Rietdekkersbedrijf Koen Turk profileert zich als een rietdekkersbedrijf dat alleen werkt met met het natuurproduct riet. Ze hebben veel oog voor detail, zodat het dak een esthetisch aanzicht krijgt. Naar aanleiding van de vraag om een belettering voor een bus te maken, ontstonden er uiteindelijk diverse communicatiemiddelen. Het oude ambacht werd het uitgangspunt voor de complete identiteit.  
Read More ›