MENU

14x3m kunstwand

Voor deze prachtige en uitdagende opdracht was mijn uitgangspunt een vergezicht voortvloeiend uit de lokale flora en fauna. Het resultaat is een wereld opgebouwd uit schilderingen en tekeningen die refereren aan oude biologie tekeningen. Van dichtbij is een scala aan kleuren zichtbaar en op afstand smelten de kleuren samen in een zwart/wit afbeelding.
Read More ›

Pluk het dorp

Peren, appels, kersen, noten … de Overbetuwe hangt er vol van. Ook gewoon langs de weg en daar mag je zelfs geheel gratis gebruik van maken. Om inzichtelijk te maken wat er aan plukfruit in deze gemeente te verkrijgen is, heb ik gegevens van de gemeente Overbetuwe en de Uiterwaarde verwerkt in een geïllustreerde infographic.
Read More ›

Affiche FMI

Het Fonds heeft tot doel om jaarlijks een aantal inwoners, organisaties en/of ondernemers de kans te geven om een maatschappelijk initiatief te realiseren. Een initiatief kan uitgroeien tot een activiteit of project waar de inwoners van de gemeente Overbetuwe trots op kunnen zijn. Omdat de initiatieven heel divers zijn, is er een mengelmoes van beelden gebruikt welke sterke associaties oproepen van hobby, sport en kunstuitingen met een feestelijke uitstraling.
Read More ›

Identiteit Kinderdorp Valburg

Wat is kinderdorp? Kinderdorp is feest, kinderen, bouwen, schilderen, hutjes, fantasie, spelen en knutselen. De uitstraling van de identiteit van Kinderdorp Valburg is door de geschilderde en getekende elementen knutselig, onvolmaakt en een beetje gek, precies zoals kinderdorp.
Read More ›

150 jaar afschaffing slavernij

In 2013 werd in Nederland gevierd dat 150 jaar geleden de slavernij is afgeschaft. Of dit werkelijk zo is stelde ik door middel van een reeks affiches ter discussie. De oude slavernij zoals wij die kennen uit de geschiedenisboeken bestaat weliswaar niet meer, maar de moderne slavernij in de vorm van uitbuiting is wereldwijd verspreid.
Read More ›

Van Ginkel Groep

In opdracht van O-magazine hebben we voor dit stoere bedrijf een infographic ontworpen. Van Ginkel Groep is een van de oudste mobiele straalbedrijven van Nederland. Behalve al het straalwerk zijn zij gespecialiseerd in reinigen, metalliseren en coaten en hebben zij Doorwerkvoorzieningen® ontwikkeld, waarmee zij in staat zijn hun werkzaamheden onder alle weersomstandigheden uit te voeren. De infographic moest door middel van illustratie duidelijk maken wat de werkzaamheden van Van Ginkel Groep zijn.
Read More ›

Kinderboek

Het bekende boek ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ is door mij opnieuw geïllustreerd. Als de kleine mol op een dag zijn kop boven de grond steekt, gebeurt het: het is rond en bruin en ziet er een beetje uit als een worst en het komt precies op zijn kop terecht. Mol gaat op zoek naar de dader.
Read More ›